FEBO GALILEIPLANTSOEN

FEBO GALILEIPLANTSOEN De lekkerste..!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 101 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij FEBO Galileiplantsoen. Meer weten? Ontdek meer

23 jun 2022 om 22:12 Heel slecht!! Eten ongaar en ongeĂ¯nteresseerd personeel, bestelling ging tot 3 x mis en dan thuisbezorgd de schuld geven..
3 jun 2022 om 22:34 uur later dan bestelde tijd, kwam eten dan eindelijk
11 mei 2022 om 20:33 VEEL TE LAAT. PATAT NIET LEKKER
8 mei 2022 om 19:33 Ik was wat vergeten maar moet dan weet een bestelling plaatsen ik had het telefonisch gevraagd was niet mogelijk en ook niet dat ik het cash wilde meegeven aan de bezorger
2 mei 2022 om 20:11 Doordat de milkshake tegen de warme producten was aangezet was de frikadel koud en de patat lauw. Dit was de 1e x dat ik het niet lekker vond en weg hebt gedaan. Zonde van mijn geld dit keer
30 apr 2022 om 3:09 Nooit !! Klaar op tijd .. altijd moet ik wachten . Pickup tijd betekent niks voor hun .
19 apr 2022 om 20:03 Duurde 15 minuten langer dan aangekondigd. En dat rond spitstijd. Viel mee.
5 apr 2022 om 22:09 voor bezorging van 18.30 besteld, kwam om19.10u, eten was goed warm, fout bij FEBOzaaak denk ik
2 apr 2022 om 19:32 Koude grilburger en lauwe slappe patat, milkshake was er niet bij belde febo deze maakte de opmerking dat de bezorger het waarschijnlijk had opgedronken zij hadden het erbij gedaan gek hij stond ook niet op de bon voor 14,00€ slechte dure hap.
1 apr 2022 om 19:27 25 minuten na de gemelde tijd in de app bezorgd
7 mrt 2022 om 10:25 Alles in orde!
2 mrt 2022 om 21:00 We wonen 250 m vanaf de FEBO, bezorger kon het niet vinden (?). Reageerde onaangenaam op onze kritiek dat het eten helemaal koud was geworden. Onaangename ervaring zowel tav Thuisbezorgd als de FEBO