FEBO GALILEIPLANTSOEN

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 166 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij FEBO Galileiplantsoen. Meer weten? Ontdek meer

22 jun 2024 om 18:45 Burger menu besteld kwam L bijna koud aan en had een dubbele burger besteld en krijg een enkele patat was wel op lekker warm
15 jun 2024 om 19:28 Friet lauw kroket lauw burger slappe hap.
23 apr 2024 om 16:43 Never ready on time to pick up . Always the same story - no delivery time mentioned which is absolutely not true since it’s written in Bold letter on the order . Since it’s a neighborhood , I would expect the seller to be more friendly.
10 feb 2024 om 9:58 Zouteloos. Satevlees en saus
29 dec 2023 om 15:44 ik had 2 sate kroketten besteld maar het waren vleesndus dat was een teleurstelling
7 dec 2023 om 21:48 Waar is die heerlijke bamihap gebleven. Er is niets meer van over; het leek behangplak wat ik zat te eten. Frites waren lauw.
21 nov 2023 om 19:56 De milkshake lag tegen het "warme"eten aan dit was dus al aardig afgekoeld. Wordt steeds slechter helaas
6 nov 2023 om 19:19 Berehap was waardeloos, oude droge gehaktbal in stukken en zooitje half aangebrande uien er bovenop gesmakt. Zonde van mijn geld.
1 nov 2023 om 22:04 Het ijs was heel goed
31 okt 2023 om 20:04 Helaas ontvingen we niet de juiste bestelling. Ik heb hierover gebeld met FEBO galileiplantsoen in Amsterdam en er werd beweerd dat ik LOOG en wel het juiste had ontvangen. Zo ga je niet met klanten om!! Ze hadden het geleverde retour kunnen krijgen
30 okt 2023 om 20:59 Het eten was helemaal niet goed verpakt, satésaus over de hele bestelling, tas helemaal kapot en het eten allemaal hartstikke koud en slap. De bezorger had om de boel te redden nog een eigen plastic tasje eromheen gedaan. Heel teleurstellend.